Ylläpito

Sivusto on tarkoitettu PAPPILANKORVEN+ alueen yrityksille tulla esille ja näkyville – kertoa itsestään ja tuotteistaan – tarjouksista.

Kartasta löytyvät kaikki meidän löytämämme yritykset. Jos yrityksesi toimii alueella, mutta ei ole listattu – vinkkaa meille ja lisätään teidän sivustolle – aivan täysin maksutta.

Tämän sivuston lisäksi käytössä on myös Facebook-kanava näiden uutisten levittämiseen ja kertomiseen – ja näiden lisäksi käytössämme on tarpeen mukaan myös paikallislehti Ykkös-Lohja sekä Kettu Markkinoinin kotisivu-ja digimarkkinointikaverit –  unohtamatta OmaLogon tuotteita ja palveluita sekä ER-tuen konsultointia ja mentorointia!

Yhdessä olemme enemmän!

Projektin  jatkuvuus

Jokainen Pappilankorvessa oleva yritys voi lähettää ylläpidolle viestejä uusista palveluista ja tuotteista ja uutiset päivitetään eteenpäin tulojärjestyksessä.

Samoin kaikki muutokset yhteystiedoissa yms kannattaa laittaa meille tiedoksi – nämä kaikki päivitämme ja julkaisemme maksutta, mutta voit halutessasi tukea sivustoa maksamalla tuki/sponsorointi maksun.

Aloitusvuonna 2017 kävijöitä ehti sivustolla käydä 327 ja vuonna 2018 kävijöitä oli 1408 eri kävijää. Eniten käydyt sivut olivat palvelukartta, Pappilan Auto, uutissivu sekä Lohjan autokorjaamo ja pesula. Alkuvuoden 2019 kävijät ovat käyneet Aurinkoauton käsinpesun, MM-Huollon, Lohjan Autokorjaamo ja pesulan, Elektromekan ja mm. Remander Nostot Oy:n sivuilla.

Digitaalisia mainospaikkoja on tarjolla mm:

Ykkös-Lohjan kotisivut, www.ykkoslohja.fi
OstaLohjalta kampanja lohjalaisille yrityksille, www.ostalohjalta.fi
OstaVihdistä kampanja vihtiläisille yrityksille, www.ostavihdista.fi
Veikkoinkorven alueen yrityksille www.veikkoinkorpi.fi

Muijalan alueen yrityksille www.muijala.fi
Lohjan aseman alue www.lohjanasema.fi
Lempola: www.lempola.fi

Auto-alalla mm. www.motorsportal.fi

PK-seudulla rakentaminen: www.stadinraksat.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: