HALLOWEEN-VIIKKO 31.10.–2.11.2017

Halloween-viikko tuo taas klubille ja sisäpyöräilysaliin jännitystä ja huikeita elämyksiä. Kolme parasta pukua palkitaan Aplicon tuotepaketilla. Pukeutua voi tunneille, jotka ovat varausjärjestelmässä merkattu mustalla Halloween-viikolla.

Haluatko yhdistää kauhuelokuvan ja hikoilun? Vai mielettömät Dj:n isännöimät bileet, jossa loistetikut heiluu ja basso kuljettaa meitä vauhdin hurmaan? Pyöräilyn kesto 1,45h. Katsotaan nouseeko syke pyöräilystä vai kauhuelokuvan vaikutuksesta! Tarjoamme sinulle kolme mahdollisuutta osallistua Elokuva-pyöräilyyn:

Ti 31.10. klo 10:20, ti 31.10. klo 18:10 ja ke 1.11. klo 19:15

Elokuva-pyöräilyn lisäksi ohjelmassa on myös DJ-pyöräilytunti to 2.11. klo 18:00. Viime vuonna tämä tunti tuotti käsinkosketeltavan tunnelman. Muista, että paikkoja on vain 42. Varaa paikkasi siis heti, ettet jää paitsi tästä ainutlaatuisesta elämyksestä ohjaajiemme ja DJ Denniksen seurassa.

Koko perheen perinteinen Halloween-seikkailu on to 2.11. klo 17:30. Kaikki Perheliikunnat ja Karhupaini-liikkujat kokoontuvat yhteen. Aplicon lähimetsä ja piha-alue täyttyvät kummituksista ja peikoista. Ota mukaasi taskulamppu ja heijastin ja seikkailumieltä. Ehkä voit pukeutua vaikka haluamaasi naamiaisasuun? Koko perhe pääsee nauttimaan jännityksestä yhdessä ja seikkailun päätteeksi voi ostaa vaikka makkaran tai mokkapalan Buffetista. Tämä korvaa normaalit to, pe ja pyhäinpäivän lauantain tunnit.

 

http://www.aplico.fi/fi/?hot=16