Nimitys Tilamarissa: henkilökuvassa Jukka Räsänen

Jukka Räsänen on pitkän linjan myymäläkalustamisen ammattilainen ja vanha tilamarilainen, joka tekee ”kotiinpaluun” monta kokemusta rikkaampana ja entistäkin rautaisemmalla osaamisella. Jukka tulee vetämään projekteja, kehittämään tuotantoamme ja olemaan vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Annetaan Jukan kertoa itse, millaisesta miehestä on kyse.

Kuka on Jukka Räsänen?
Olen 1978 syntynyt puutekniikan insinööri Lieksasta. Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 2- ja 6-vuotiaat tyttäret. Vapaa-aikaani vietän metsästyksen ja perhokalastuksen parissa.

Minkälaiselta alustalta ponnistat Tilamarin riveihin?
Olen tehnyt koko ikäni töitä kalustevalmistuksen parissa. Varsinainen työurani alkoi juurikin Tilamarilla 2002. Tässä välissä vuodet ovat vierähdelleet tuotannon, tuotehallinnan, myynnin ja ostamisen tehtävissä. Ennen siirtymistäni uusiin haasteisiin 2006, toimin Tilamarilla tuotantopäällikkönä. Talo ja ihmiset ovat siis minulle entuudestaan tuttuja, joten paluu tänne tuntuu luontevalta ja tapahtuu juuri oikeista syistä.

Mitä tuot mukanasi Tilamariin?
Remmiin astuu rehti ja rehellinen, vahvan projekti-, tuotehallinta- sekä osto- ja myyntiosaamisen omaava myymäläkalustamisen ammattilainen. Mukana tulee luontevasti nippu kontakteja kalustamisen ympärillä ja terve ja avoin puheyhteys muihin alalla toimiviin firmoihin.

Miten osaamisesi tulee näkymään Tilamarissa?
Monipuolisuus lienee selkein vahvuuteni. Myymäläkalusteiden valmistus on varsin hyvin hanskassa; suunnittelusta tuotantoon, tuotannosta asennukseen ja kaikessa näiden välillä. Olen tekijätyyppi ja ehdottomasti omassa elementissäni auttaessani asiakkaitamme projektin kaikissa vaiheissa, läpi koko arvoketjun. Saan kicksejä haastavista projekteista, joissa pitää luoda jotain uutta. Uskon, että niissä onnistuminen tulee olemaan palkitsevaa – sekä minulle että Tilamarille.

Millaisia odotuksia sinulla on työstäsi Tilamarilla?
Odotan hallittua vipinää ?

Klassikkokysymys: kolme asiaa, joita ilman et voisi elää autiolla saarella?
Perhe lähtisi mukaan tietenkin ensimmäisenä, mutta jos esineistä puhutaan, niin mukaan lähtisivät mato-onki, hellehattu ja riippumatto.

Jukan tavoitat puhelimitse numerosta 050 331 2235 ja sähköpostitse: jukka.rasanen@tilamar.fi

https://tilamar.fi/ajankohtaista/