www.mixtremesport.fi/

Oikein hyvää syksyä kaikille!

Syksy on tuonut paljon uusia kujeita ja isojakin muutoksia meidän arkeen. Syyskuussa vedimme viimeiset treenit Hemmolankadulla. Lokakuusta alkaen olemme harjoitelleet Kirkkokadun voimailutilassa Lohjalla ja Nummelan Voimailijoiden salilla Nummelassa. Hieronnat ovat siirtyneet Lohjan keskustaan Laurinkadulle ja Pusulaan Purotielle.

Omasta harjoittelupaikasta luopuminen oli loppupeleissä helppoa, kun tajusin mitä haluan ja mihin suuntaan haluan viedä omaa ammattitaitoa. Joku on joskus sanonut, että ei pidä tehdä kaikkea, vaan pitää tehdä sitä, mitä ihan oikeasti haluaa. Harri Gustafsberg sanoi eräällä luennolla viime keväänä, että kannattaa valita yksia asia, minkä asiantuntija haluaa olla. Minä haluan olla valmentaja ja painonnoston asiantuntija, koska ne asiat ovat intohimoni ja niissä koen olevani hyvä. -Sen kertoo ne innostuneet, motivoituneet valmennettavat ja urheilijoiden kilpailumenestys.

Kaikki jotka ovat joskus pitäneet omaa salia tietävät, että se sitoo hyvin paljon. Viimeiset pari vuotta ovat olleet hyvin kiireisiä. Minun valmennettavat ovat kilpailleet enemmän kuin aikaisemmin, sen lisäksi kilpailevia urheilijoita on ollut enemmän kuin aikaisempina vuosina. Mikä tarkoittaa sitä, että useampi viikonloppu on mennyt kisareissuilla ympäri Suomea. Arkipäivät meni salia pyörittäessä ja hieroessa.

Kisamenestystä ollaan saatu kuluneen vuoden aikana niin masters- kuin juniorisarjoissa. Milja Malkamäki voitti ensimmäisen Suomenmestaruuden alle 17v sarjassa, lunasti paikan nuorten alle 15v EM-kilpailuihin ja sijoittui siellä 6. omassa sarjassa. Irmeli Vilenius ja Timo Pietilä voitti Suomenmestaruuden masters sarjoissa. Samoissa kilpailuissa Petra Joutsen ja Juha Laine voittivat pronssia. Petra kävi myös masters EM-kilpailuissa, mutta harmikseen jäi ilman tulosta.
Kuluneen vuoden aikana on tullut myös hyvin mielenkiintoisia työtarjouksia, joihin joihinkin jouduin suureksi harmiksi sanomaan aikataulullisista syistä ”ei” ja joihinkin ”kyllä”.
Pääsin mm. vetämään cheerleadingin maajoukkueelle (yli 100 urheilijalle) voimaharjoitteluluennon ja tekniikkaopastuksen Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Aloitin työt Suomen painonnostoliitolla valmentaja-kouluttajana. Pääasiallisesti vedän Painonnoston ohjaajakoulutuksia Helsingissä.
Tämän vuoden ehkä yksi mielenkiintoisimmista työtehtävistä alkoi nyt lokakuun alussa Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Toimin Yläkoululeirityksessä lajivalmentajana. On aivan mielettömän upeaa päästä kehittämään junioritoimintaa ja ennen kaikkea suomalaista huippu-urheilua. -Aivan varmasti mielenkiintoinen vuosi tulossa.
https://painonnosto.fi/artikkeli/2017-02-23-painonnoston-valtakunnallinen-ylakoululeiritys-starttaa-vierumaella-syksylla

Paljon uusia mielenkiintoisia työtehtäviä on siis alkanut minun arjessa ja siitä syystä luovuimme omasta harjoittelupaikasta. Minusta ollut ihana huomata, miten tervetulleita ollaan oltu esimerkiksi Nummelan voimailijoiden salille. Siellä on erinomaiset puitteet harjoitella.

Näkyvin muutos kuitenkin on aivan mielettömän upeat uudet nettisivut. Halusimme uuden, raikkaan ja selkeän ilmeen. Siinä ollaan onnistuttu kyllä täydellisesti. Iso kiitos Tuomo Kokkariselle (Tiinet), joka osasi lukea ajatukseni ja loihti aivan mielettömän hienot, tyylikkäät ja käytännölliset nettisivut.

Kiitos myös Milja Viljamaalle (MiljART), joka muutama vuosi sitten ikuisti valokuviin meidän meininkiä ja jonka kuvia halusimme edelleen käyttää uudistuneilla nettisivuilla.

Sateista ja pikku pakkasista huolimatta aurinkoista Syksyä kaikille!

-Mirva