Automaalaamo Pappilankorvessa: Test-Tec Oy

Automaalaamo Lohjalla – meiltä myös kolarikorjaamo­palvelut

Test-Tec Oy on Lohjalla toimiva, vakuutusyhtiöiden ja Autoalan Keskusliitto Ry:n hyväksymä automaalaamo ja kolarikorjaamo. Yrityksemme on aiemmin kunnostautunut laitevalmistuksen puolella, ja valmistammekin yhä raskaan kaluston paineilmajarrujen viivemittauslaitteita. Maalaamopuolella hoidamme muun muassa ruostemaalaukset ja erikoisvärimaalaukset. Lue lisää automaalaamopalveluistamme!

Kolarikorjaamon puolella hoidamme pelti- ja muoviosakorjaukset. Palvelumme ei sisällä yleiskorjaamotöitä. Korien osalta käytämme aina alkuperäisosia. Yrityksellemme on myönnetty AKL:n korikorjaamoluokitus 1. Voit siis olla varma, että autosi on hyvissä käsissä! Meidän kauttamme hoituu kätevästi myös sijaisauton vuokraaminen.

Automaalaamo- ja kolarikorjaamopalveluiden lisäksi meiltä saat autoosi myös renkaat mm. Hankookilta, Goodyearilta ja Micheliniltä, sekä vanteet asennuksen kera. Palveluihimme kuuluu myös rengashotelli. Lisäksi panostamme toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen ja uunit ja hallimme lämpiävätkin öljyn sijasta kaasulla.

Tutustu oitis tarkemmin

http://www.test-tec.fi/