Helmikuuksi mukaan OstaLohjalta -kampanjaan

OstaLohjalta on paikallisille liikkeille ja ammatinharjoittajille tarkoitettu mainos-ja markkinointikampanja, mikä yhdistää sekä paikallislehden että internetin sekä sosiaalisen median. Projekti aloitettiin 2016 ja siinä on ollut monta lohjalaista yritystä ja liikettä mukana. Välillä enemmän ja välillä vähemmän, siksi on hyvä välillä listata mitä kaikkea 99€+alv kuukausimaksulla saa:

Jos yritykselläsi ei ole omia kotisivuja, saat oman tietosi www.ostalohjalta.fi sivustolle, ja kuten tässä kuvassa, yritys löytyy nimellä sitten Google-haun ensimmäiseltä sivulta.

Saat omalle sivullesi sen tiedon, mitä haluatkin – eli mitä teet ja tarjoat ja missä teeet sen – sekä yhteiseen palvelukarttaan saat myös oman merkkisi.

Ja jos se ei tunne vielä riittävän on jokaisella liikkeellä mahdollisuus laittaa yksi mainos viikossa sosiaalisen median kanavaamme Facebookissa:

Tykkääjiä on nyt tammikuussa 2018 reilut 1700 ja kilpailuja järjestämme kanavassa noin kerran kuukaudessa. Keskimäärin yksi mainos saa tuon vajaa 500 henkilön huomion, mutta tietenkin kilpailuissa ollaan jo yleensä sitten yli 10 000 tavoitetun ihmisen ja parhaimmillaan kilpailumme on tavoittanut lähes 40 000 ihmistä Facebookissa alueeltamme. Käymme liikkeessäsi joka viikko, jos sitä toivot tai sitten käytämme omia kuviasi ja päivityksiä ja jaamme niitä edelleen – tehdään se tavalla tai toisella, se tuo aina sinulle lisänäkyvyyttä.

Kotisivun ja Facebookin lisäksi mukana on myös se perinteinen media eli kaupunkilehti. OstaLohjalta kampanjalla on aina kerran kuukaudessa yhteinen mainossivu Ykkös-Lohjassa, jonka kautta tavoitetaan aina lähes 34 000 KOTITALOUTTA. Ykkös-Lohja on paikallinen, yksityinen vaihtoehto, ja siksi kumppanimme tässä kampanjassa koska kaikessa mitä teemme on tarkoituksena korostaa paikallisia yrittäjiä ja meiltä löytyviä liikkeitä. Lehdessä mainoskoko on 84x80mm laatikko, jonka normaalilistahinta on 129€+alv eli VÄHEMMÄN kuin OstaLohjalta-kampanjahinta!!!! Tämän lisäksi olet oikeutettu saamaan 35% alennuksen kaikista muista mainoksista ja mikäli otat isomman mainoksen yhteismainontapäivään, saat hyvityksenä tuon perusmainospaikan + lisäalennuksen- joten olemalla jäsen OstaLohjalta-kampanjassa SAAT näkyvyyspaketin, jota et muualta saa.

Videoinnit! Teemme 2018 yhteistyötä useamman videoijan kanssa, ja jäsenillä on mahdollisuus tilana yritys/liike/Facebook/YouTube videointi edullisesti!

Kaikki nämä kampanjakanavat, työn ja tarvittaessa myös mainoksesi tuotannon sekä digimediaan että lehteen tuottaa Kettu Markkinointi, OstaLohjalta-kampanjan aloittaja.