Syksyisiä markkinointiterveisiä

Vuosi 2020 jää meille kaikille mieleen aivan 100% varmasti monessakin eri mielessä. Vuosi on ollut vähintäänkin haasteellinen kaikelle liiketoiminnalle, joskin myös uusia yrityksiä sekä uutta liiketoimintaa on syntynyt uuteen toimintaympäristöön. Samalla olemme vuoden aikana tottuneet moneen uuteen käytäntöön ja uuteen työskentelytapaan, ja monet meistä on siirtynyt lähes täysin etätöihin. Suomi oli jo ennen vuotta 2020 lähes kärkimaa Euroopassa, mitä tulee etätöihin, joten muutos ei meillä ollut niin radikaali. Mutta etätöihin siirtyminen on tuonut paljon vaatimuksia myös olemassa oleville liiketoiminnoille, varsinkin jos yrityksillä on olemassa olevat nettisivut. Oletko itse tarkistanut oman sivustonne sisällön tilan? Löytääkö asiakas tai potentiaalinen asiakas sivustonne, ja sinne päästyään palvelut ja tuotteet. Onko ostaminen ja tilaaminen tehty mahdollisimman helpoksi?

Pappilankorven teollisuusalueen tämä sivusto tehtiin alunperin siksi, että me teimme paljon yrityshaastatteluja alueen yrittäjistä ja yrityksistä Ykkös-Lohjaan ja huomasimme alueen potentiaalin. Olemme kuitenkin pieni toimisto, joten meillä ei ole mahdollisuuksia aktiivisesti käydä yrityksissä, joten sivusto jäi tällaiseksi tietolaariksi, jossa on perustietoja. Sivustolla kuitenkin vieraillaan säännöllisesti ja täältä etsitään tietoja, joten jos yrityksesi toimii alueella – laita meille tietoja, ja me päivitämme uutisesi yms tänne maksutta!

Jaksamisesta

Syksy on ollut pitkä ja harmaa. Aurinkoa ei ole liiemmin näkynyt, joten nyt on ollut aika huolehtia myös omasta jaksamisesta. Vitamiinit, hyvä ravinto, tarpeeksi unta, liikuntaa, ja sosiaalinen elämä työn lisäksi muodostavat kokonaisuuden, missä jokaisella on oma tärkeä osansa. Hyvinvointiin liittyy myös paljon uusia trendejä kuten luontaistuote CBD, josta mekin olemme kirjoitelleet eri sivustoillamme. Koska CBD on luotaistuote, se toimii vähän eri lailla eri ihmisille, mutta auttaa jaksamisessa ja stressitiloissa. Jos haluat tietää enemmän, mistä on kyse, niin kannattaa lukea tuon linkin takaa lisää.

Pappilankorpi ja Lohja

Lohja on nauhamainen kaupunki, mikä tarkoittaa, että kaupungilla ei ole vain yhtä keskusta. Kaupungilla ei ole myöskään vain yhtä teollisuus- tai palvelualuetta, vaan jokaisella kaupungin nauhan osalla löytyy oma alueensa. Esimerkiksi Tynninharjun alue ja Lempola ovat omia alueitaan, ja Muijala – vaikka Pappilankorpi on aivan Lempolan ohessa.

Lohjalla on kovia odotuksia tulevaisuudesta. Ensi vuonna 2021 Lohjalla on Asuntomessut ja tulevien vuosikymmenten aikana nähdään, tuleeko Lohjasta ratakaupunki vai ei, eli tuleeko se Tunnin Juna ja syntyykä Lohjalle aivan uusi asuinalue, Lohjansolmu.

Asuntomessut tuovat Lohjalle uusia ”turisteja”, jotka ovat kiinnostuneita uudesta rakentamisesta, mutta kenties myös kiinnostuneita muuttamaan Lohjalle. Lohjan palvelurakenne ja varsinkin yrityspalvelut ovat tehneet paljon sen eteen, että pieni kaupunki ja kunta pystyy palvelemaan parhaalla mahdolllisella tavalla sekä asukkaita että yrityksiä näinä haastavina aikoina ja tulevien vuosien varrella mekin täällä Pappilankorven sivustolla tulemme olemaan entistä aktiivisempia yritysten suuntaan ja palaamme tekemään niitä yritys ja yrittäjähaastatteluja jo toivottavasti vuoden 2021 aikana.

Apua tarjolla

Jos sinulla on yritys Lohjalla ja tuntuu, että tarvitsette apua yrityksen digitaalisessa näkyvyydessä, tunnettavuudessa Lohjalla, Suomessa tai miksei Euroopassakin- ottakaa yhteyttä. Me voimme varmasti auttaa ja konsultoida, eikä se ensimmäinen keskustelu koskaan maksa mitään, jos pääsemme tapaamaan tässä Lohjalla toimistossamme keskustassa Vihdinkadulla tai Kalkkipetterissä. Meillä on markkinoinnissa takana projekteja ja töitä aina sieltä 1990-luvulta lähtien ja olemme olleet ja olemme paljossa mukana.

Digitaalinen media kehittyy ja muuttuu jatkuvasti, mutta monesti yritystoiminnan pää- eli gore-toiminnot pysyvät pitkälti samoina. Voi hyvinkin olla, että itse toimintoja ei tarvitse muuttaa, mutta niistä voidaan kertoa erilailla.

Me puhumme usein paikallisuudesta, yhdessä tekemisestä ja siitä kuinka läheltäkin voi löytyä apua, eikä aina tarvitse lähteä isojen nimien perässä hakemaan hienoja ratkaisuja – ratkaisut voivat olla myös lähellä keksittyjä, yhdessä, yksinkertaisia ja toimivia.